Путін зібрався забороняти всім втручатися у внутрішні справи країн

Російський президент Володимир Путін просить МЗС підготувати проект пропозицій, які б заборонили вплив на внутрішні процеси в країнах ззовні.
Про це він заявив на нараді з послами Росії.
"Прошу МЗС підготувати комплексний пакет пропозицій на цей рахунок, при чому з особливим акцентом на неприпустимість спроб впливати на внутрішньополітичні процеси ззовні", - сказав він.
"Необхідно наполегливо домагатися виключення з європейського простору будь-яких антиконституційних переворотів, втручання у внутрішні справи суверенних держав, шантажу й загроз міжнародних відносинах, заохочення радикальних і неонацистських сил", - заявив Путін.
"Нам усім у Європі потрібна свого роду страхувальна сітка, щоб іракський, лівійський, сірійський, на жаль, у цьому ряді треба згадати й український прецеденти, не виявилися заразною хворобою", - заявив він.
"Особливо це небезпечно для пострадянського простору, тому що держави ні в політичному, ні в економічному плані ще міцно не встали на ноги, не мають міцної політичної системи", - додав Путін.
"Важливо дбайливо й з повагою ставитися до конституційних основ цих країн", - сказав він.
Як відомо, Путін і Росія не підтримували ні Помаранчеву революцію, ні Євромайдан. До того ж Росія почала використовувати стосовно українців риторику, використовуючи слова "фашисти", "нацисти".
Росія з порушенням міжнародного права, а також внутрішнього українського законодавства анексувала український Крим.
Саме Росія інспірує сепаратизм і тероризм на Сході України, крім того, що за інформацією військових, вона відправляє в Україну свою військову техніку. Також найманці з Росії орудують на Сході. 

Related

Події у світі 8623601599593029223

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item