Інформація для тих, хто розводить паніку навколо сьогоднішніх подій в АТО


Інформація для всіх.

ВИ ЗАТР*ХАЛИ РОЗВОДИТИ ПАНІКУ!

Я не буду зараз сипати цифрами, назвами тощо. Скажу ось що, бо маю чітку інформацію з перевірених джерел: 

1) Українські військові нікуди й ніде не відступають. Так, ведуть дуже важкі, кровопролитні бої в районах Маринівка-Савур-Могила, Ізварино, Краснодона, Луганська. Так, є втрати. Однак ніякого котла, оточення, "всьо пропало", "завтра російські танки будуть в Дніпропетровську" й близько нема. "Сєпари" активізувалися, бо російські радники чітко пояснили дебілам, що ще пару днів наступу наших військових під Луганськом - і їх фронт рухне. Тож, вони кидають зараз в бій все, що є. Але перевага й матеріальна, й людська, й моральна - на нашому боці. 

2) Російські офіційні війська кордон НЕ ПЕРЕТИНАЛИ. Так, постійно баражують поруч, так постійно ведуться бандитські обстріли наших наступаючих частин, так, фактично, намагаються зробити без оголошення "безполітну зону" біля кордону. Так, постійно йдуть спроби перекинути колони з Росії. Однак наша авіація досить успішно працює по ним ще з вечора минулого дня.

3) У переважної більшості панічних відомостей ростуть ноги з рашкінських агітвкидань, які мають на меті посіяти паніку та недовіру не стільки у лавах самих ЗСУ (хлопцям вже давно пох, що там гавкають кацапи), скільки якраз в тилу - серед їх родин, хомячків, журналістів. Які мають запустити потужну антивоєнну хвилю і збити наступ наши військ. Наприклад, деза про відступ українських військ під Луганськом, про знищення 4 бригад й сотні загиблих. Тому - ЗАСПОКОЙТЕСЯ І ПЕРЕСТАНЬТЕ НАКРУЧУВАТИ СЕБЕ І ВСІХ ОТОЧУЮЧИХ! Ніхто не обіцяв, що буде легко. Це - війна. Якщо ми будемо реагувати так на кожне вкидання та невдачу - нам ніколи її не виграти. Найбільше, що зараз треба - витримка та терпіння.

4) Всім, хто не може сидіти на місці - прямо зараз йдіть і допомагайте волонтерам. Юрий БирюковRoman SinicynRoman DonikGeorge Tuka,Miroslav Gai завжди будуть раді кожній копійчині чи ніштяку, які ви можете пожертвувати наших героям на Сході.

НЕ ВСЕР*МОСЬ!



Related

Події в Україні 2667415291728453022

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item