В Хмельницьку та Харкові затримані розповсюджувачі агіток бойовиків



У Хмельницькій та Харківській області зловмисники розповсюджували сепаратистські газети "Новороссия" та закликали до підтримки терористів зі Сходу.
Їх затримали співробітники СБУ, повідомили у відомстві.
Зловмисники активно розповсюджували сепаратистські газети "Новороссия", влаштовували відеоконференції в мережі Інтернет, під час яких закликали громадян України до протидії законній владі.
14 липня в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.110 КК України, затримано трьох мешканців Хмельницька на одній з міських вулиць при отриманні чергового тиражу газет "Новороссия".

Крім того, СБУ не допустила поширення сепаратистських матеріалів на території Харківської області.У ході обшуків за місцем проживання затриманих і вилучено ще 250 примірників газети "Новороссия", комп’ютерну техніку, засоби зв’язку, рукописні записники, які підтверджують їхню протиправну діяльність.
Встановлено, що 45-річний місцевий мешканець отримав з Донецька посилку із друкованою агітаційною продукцією сепаратистського змісту для подальшого розповсюдження її серед мешканців Харкова та його передмістя.12 липня співробітники СБУ вилучили у помешканні харків’янина три тисячі примірників газети сепаратистського змісту "Новороссия", які зберігались  у його гаражі та автомобілі.
Слідчим відділом Управління СБУ в Харківській області за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

Related

Суспільство 2727781553816816484

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item