Росія продовжує військове вторгнення на Донбас: Перекидає спецназ і найманців - Тимчук


За оперативними даними групи "Інформаційний Опір", Росія продовжує приховане військове вторгнення на Донбас.
Про це в Фейсбук написав військово-політичний експерт Дмитро Тимчук.
Зокрема, крім важких озброєнь і військової техніки, на територію України проникають і найманці (в основному це військовослужбовці запасу, завербовані через військкомати РФ). Крім того, з російської території на Донбас перекидаються і російські військовослужбовці, які значаться в списках особового складу військових частин ЗС РФ.
Що стосується кадрових російських військовослужбовців, то наразі на території України діють не менше 300 осіб. Основна їхня частина - володарі технічних військово-облікових спеціальностей. Постійне місце служби - в основному частині Південного військового округу РФ.
Ці військовослужбовці закидаються в Україну без документів, у формі без розпізнавальних знаків (формат "зелених чоловічків").
Крім того, на території України діють і групи російського спецназу.
Як ми повідомляли раніше, перекинуті в Ростовську область на кордоні з Україною штатні диверсійно-розвідувальні групи частин спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ були зорієнтовані на закидання в Україну 15 липня.
На ранок 16 липня відзначається присутність як мінімум 2 таких груп, що діють на території України, у прикордонних районах Луганської області.
Також підтверджуються дані про те, що артилерійські обстріли території РФ здійснюються бойовиками за вказівкою керівництва терористичних організацій, що діють в Донбасі.

Related

Події в Україні 5640093976409381065

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item