ЄС може продовжити санкції проти Росії вже у вересні



Україна, Німеччина і Франція обговорили "червоні лінії" для Росії, повідомили у Порошенка.

ЄС восени подовжить персональні санкції щодо представників РФ у разі, якщо ситуація на Донбасі не покращиться, заявляють в Адміністрації президента України.
"Ми домовилися, що у випадку, якщо ситуація залишатиметься такою, якою вона є сьогодні, то ЄС вже у вересні прийме рішення про продовження так званих персональних санкцій щодо окремих представників РФ, які причетні до дестабілізації ситуації на Донбасі", - сказав заступник глави АП Костянтин Єлісєєв.
Також, за його словами, 24 серпня в Берліні канцлер Німеччини Ангела Меркель, президенти України і Франції Петра Порошенка та Франсуа Олланд обговорили "червоні лінії", які РФ не повинна перетинати.
"Дуже важливо, вчора ми обговорили червоні лінії, перетин яких Росією буде визначати рішучц реакцію міжнародного співтовариства, зокрема ЄС, та мова йшла не тільки про санкції", - заявив він.
Як повідомлялося, канцлер Німеччини Ангела Меркель сподівається, що в ході подальших консультацій з керівництвом Росії вдасться досягти результату щодо врегулювання ситуації на сході України.
Нагадаємо, 22 червня рада Євросоюзу продовжила до кінця року термін дії економічних санкцій відносно Росії.

Related

Події у світі 2413809329909247136

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item