Ляшко: У Парижі Путіну продали Україну



Лідер Радикальної партії звинуватив європейських лідерів у здачі інтересів Україні на користь Росії, передає видання посилаючись на повідомлення опозиціонера у мережі Facebook.
"У Парижі Україну продали Путіну. За результатами переговорів німецький канцлер заявила, що особливий статус для Донбасу має бути закріплений у Конституції України. А французький президент заявив, що терористи, які братимуть участь у виборах, мають отримати амністію та імунітет", - розповідає радикал.
Між тим Ляшко застеріг від проведення політики умиротворення агресора.
"Трагічна історія 30-х років 20 століття нічому, на жаль, не навчила Меркель і Олланда.
Вони роблять ті ж катастрофічні помилки, що і їх попередники Чемберлен і Даладьє, які змусили чехословацького президента Бенеша погодитися на окупацію Гітлером Судет, сподіваючись цим зупинити фюрера. Політика умиротворення агресора, яку нинішні недалекоглядні європейські лідери проводять за рахунок України, не зупинить Путіна, як вона не зупинила Гітлера.
Через близорукість і жадібність європейських лідерів, а такожвідстороненість США - Україна і світ на порозі великих потрясінь", - впевнений головний радикал.
Нагадаємо, що раніше Радикальна партія Олега Ляшка вийшла з провладної коаліції через бажання президента внести зміни до Конституції України стосовно особливого статусу Донбасу.

Related

Політика 6332988354194018237

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item