"Паризький котел", "боснійський сценарій" і "продаж України" – в УКРОПі різко засудили "Паризькі домовленості"

У партії зазначають, що результатом "Паризьких домовленостей стануть безумовна амністія кандидатів на місцевих виборах в "ДНР" і "ЛНР".

"Українське об'єднання патріотів – УКРОП" різко засуджує домовленості, досягнуті за результатами зустрічі лідерів України, Росії, Франції та Німеччини 2 жовтня в Парижі. У вівторок, 6 жовтня, УКРОП проведе спеціальне засідання Політради партії з питання протидії руйнівним наслідкам домовленостей в Парижі. Крім того, партія буде домагатися нової процедури підготовки до міжнародних зустрічей високого рівня щодо припинення війни на Донбасі. Вона має бути публічною: доля країни не може вирішуватися кулуарно у двох кабінетах на Банковій.

У партії зазначають, що результатом "Паризьких домовленостей стануть безумовна амністія кандидатів на місцевих виборах в "ДНР" і "ЛНР", проведення виборів до відновлення контролю над кордоном і виведення всіх російських банд. Окремий закон про вибори в самопроголошених республіках, внесення особливого статусу окупованих регіонів до Конституції – це навіть більше, ніж "план Мореля".

"На зміну Мінську-2 прийшов ще гірший Париж-1 з "планом Мореля" на наступний рік. Конфлікт заморожують. Крим і Донбас – не наші. При цьому ще й президента Барака Обаму, який вимагав від Росії вивести війська в цьому році, виставляють пустомелею", – заявив керівник Донецької обласної організації "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" Роман Світан.
Президент Порошенко від самого початку брехав про те, що зміни до Конституції нічого не важать, тому що право на визначення особливого статусу окремих регіонів спеціальним законом – всього на всього в перехідних положеннях Основного закону, говорять в УКРОПі. Тепер його змусили вписати цю норму в тіло Конституції.

"Ну що, панове народні депутати від БПП, які з піною біля рота доводили мені, що голосування за зміни до Конституції – це пастка для Путіна. Мовляв, він все одно не буде нічого виконувати, і тоді нові санкції і кінець Росії. Хто мені клявся, що ніякої амністії Гіві, Моторолл, Захарченків, Плотницьких та іншої мерзоти не буде? Що тепер скажете? Що вас обдурили? Ні, вас не обдурили, а, як казав Чечетов, вас розвели, як кошенят", – написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат, член міжфракційного об'єднання "Укроп" Олександр Дубінін.

Крім того, питання деокупаціі Криму взагалі було винесене за дужки переговорів у Парижі: Україні запропонували забрати зруйнований Донбас і забути про Крим, зазначили в "Українському об’єднання патріотів".
У партії вважають, що Президент Порошенко вплутав країну в "боснійський сценарій" в той час, як Україна мала всі можливості повторити шлях Хорватії, яка зуміла відстояти свої інтереси і територію і зараз є членом Європейського Союзу та НАТО.
Президент зрадив кров загиблих, зрадив біженців і патріотів Донбасу, які не зможуть повернутися додому. Президент здав інтереси країни за можливість і далі вести бізнес з ворогом і обкрадати власний народ, кажуть у партії.
"Порошенко розрахувався майбутнім і перспективами країни за стабільність свого режиму. Але ця стабільність уявна. На режим Порошенка чекає крах, і завдання патріотів в тому, щоб особистий крах цієї влади не став національною катастрофою", – зазначив член політради УКРОПу, керівник Київської міської організації партії Дмитро Сіманський.
Ця влада завела країну в глухий кут, вихід з якого відкриє тільки усунення продажної верхівки. Очевидно, що Президент не впорався зі своїми обов'язками, і якщо він буде діяти в тому ж дусі, то й до державної зради недалеко, застерігають в УКРОПі.
"Те, що не вдалося танкам Путіна, виявилося до снаги порошенківській дипломатії. Порошенко завів Україну в найбільший – паризький котел цієї війни, наслідки якого для української держави будуть більш фатальними, ніж від десяти Іловайськів та Дебальцевих. Усе це тягне на імпічмент. Не виключено, що народний", – написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат, член політради "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" Андрій Денисенко.

Related

Політика 3037148132794725635

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item