Росіян примушують воювати на Донбасі за допомогою "компромату", - ГУР



Це пов'язано з масовими випадками відмови продовжувати участь у бойових діях на окупованих територіях

Росіян примушують їхати воювати на Донбас за допомогою фальсифікації кримінальних правопорушень проти них. Чоловікам підкидають зброю та вибухівку, а потім змушують підписати контракт щодо проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування. Про це повідомляє прес-служба ГУР Міноборони України.

"З огляду на проблеми з комплектуванням особовим складом 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, а також масових випадків відмови продовжувати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, російське окупаційне командування, спільно із співробітниками ФСБ РФ, нарощують заходи “примусово-добровільної” мобілізації у т.ч. шляхом фальсифікації кримінальних правопорушень.

З початку вересня ц.р., на території Ростовської та Воронезької областей, а також Краснодарського краю РФ та тимчасово окупованих територіях України, зросла кількість випадків, коли особам, затриманим за дрібні правопорушення навмисно підкидається зброя, набої, вибухові речовини та засоби підриву для примушення до підписання контрактів щодо проходження військової служби під загрозою кримінального переслідування", - йдеться у повідомленні.

Related

Події у світі 1075792220483992270

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item