У Києві відкрився найбільший в Україні магазин українських брендів

У Києві відкрився найбільший в Україні магазин українських брендів

"Знаю багато із цих брендів. Слідкую за новинками в інтернеті, на Фейсбуці. Знаю ціни. Купила шапку за 200 гривень. Виявилася якісною, але по кольору не підійшла. Вирішила більше через інтернет не брати речі", - говорить Аліна зі Львова. Стоїть у черзі на касі. Збирається придбати туфлі-"човники" за 1600 гривень.
Автор: Анна Родічкіна
За годину після відкриття магазину у черзі до каси стоять з десяток покупців з джинсами, взуттям, рюкзаками. На чверті товару ще немає цінників. Вартість просять уточнювати у консультантів.
"Не всі дизайнери одразу привезли свої товари вчасно. Частину цін ще не встигли завантажити в систему. Зробимо це завтра. Якщо людина хоче придбати таку річ, уточнюємо ціну та виписуємо накладну", - пояснює консультант 20-річна Марія. На чорній футболці на спині написано "Своя".
Найдешевша річ у магазині - шапка за 149 гривень. Найдорожче продають рюкзак за 12 тис. грн. Дизайнерські годинники продають від 800 до 2,5 тисячі гривень.
Автор: Анна Родічкіна
"В магазин потрапили всі марки, з якими працювали на маркетах. Орієнтувалися на мас-маркет. Вивчали асортимент, відгуки відвідувачів. Мали відібрати для магазину тільки якісні товари. Повинна була бути велика розмірна сітка. Відбирали й за іншими факторами. Не могли ж поставити кілька стендів із довгими жіночими сукнями. Товар мав бути різноманітний", - каже засновниця магазину Ганна Луковкіна. У перший день відкриття сама працює на касі.
У "Всі свої" понад 60 брендів жіночого одягу, 40 марок взуття. Чоловічого - понад 10 брендів.
Автор: Анна Родічкіна
Кілька містких сумок приміряє біля дзеркала 19-річна студентка Ірина. Сумки зеленого, жовтого і коричневого кольорів бренду "Bagllet" коштують близько півтори тисячі гривень.
"Маю вже кілька сумок від українських дизайнерів. Купую шкіряні. "Клатч" іноземного виробництва обійдеться щонайменше в 1500 гривень. Тут можна купити за 600-800 гривень. Раніше, аби потримати чи приміряти річ, їхала через весь Київ у шоу-рум чи якусь "точку". Тепер усі бренди зібрані в одному місці. Приємно, що купуєш якісну дизайнерську річ і підтримуєш економіку України", - говорить дівчина.
Найнижчі ціни на першому поверсі. На третьому - найдорожчі. Футболка коштує від 250 гривень, сукня – від 600, пальто – від 2 тисяч. Найдорожче пальто коштує 8 тисяч гривень.
"Є декілька брендів дорогої лінійки. З першого дня продажу бачимо, що багато беруть пальто, базового одягу, спортивних костюмів. Окремо слід відзначити попит на сумки та взуття. За взуттям вчора був цілий натовп", - говорить засновниця магазину.
33-річна Марія міряє червоний капелюх.
"Таких ніде не бачила. Схожий був у моєї бабусі. З дитинства мріяла про такий. Поки що прийшла до магазину як у виставкову залу. Ціни такі ж, як і в сусідній "Зарі" чи "Манго". За якісну річ - штани, блузку чи сукню треба віддати близько тисячі. Ціни на взуття нагадують "Інтертоп". Сподівалася, що хоч на 10-15% буде дешевше. Адже ці речі виробляють в Україні", - говорить жінка.
Автор: Анна Родічкіна

Зараз у крамниці представлені 100 брендів. Ще 50 доберуть за кілька місяців.
Автор: Анна Родічкіна
Найдорожча річ - рюкзак за 12 тисяч гривень
Найдорожча річ - рюкзак за 12 тисяч гривень

Related

Суспільство 2025101175470747804

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item