На "Інтері" заявили, що пожежа сталася через збройний напад та підпал



На телеканалі "Інтер" заявляють, що пожежа у будівлі на вул.Щусєва, 26 сталася через збройний напад на офіс "Національні інформаційні системи" та підпал.
Про це телеканал інформує у бігунці у своєму ефірі.
"Скоєно збройний напад на офіс компанії "Національні інформаційні системи", що виробляє програми "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня". Здійснено підпал будівлі, знищено телевізійну студію", - йдеться у повідомленні каналу. 
 
 
 
 
 
Начальник ГУ Нацполіції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу 112.Україна повідомив, що, за даними очевидців, у будівлю було кинуто димову шашку. 
"Кваліфікація події - "Підпал" та "Умисне пошкодження майна". До відділків поліції доправлено 6 осіб, яких було затримано на місці події, буде перевірятися їх причетність до інциденту", - зазначив Крищенко. 
Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Києві Оксана Блищик, виклик на вул. Щусєва про те, що невідомі особи палять шини під офісом телевізійної продакш-студіі, поліція отримала близько 16:30.
"Група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа, причину і осередок якої буде встановлено після проведення експертизи", - зазначила Блищик.
"Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. На місці працюють пожежники, експерти і слідчо-оперативна група. Із будівлі евакуювали працівників. Кількох учасників події доставили в управління поліціі для встановлення анкетних даних та надання пояснень. Після проведення перевірки слідчі нададуть правову кваліфікацію події", - повідомила речниця НП.
Як відомо, під будівлею на вул.Щусєва 26 невідомі влаштували пікет, підпалили шини. На одному з поверхів було задимлення, з будівлі евакуювали людей. 
На фото та відео з місця події видно, що задимлення було на другому поверсі, розбито кілька вікон. На стіні біля входу у будівлю невідомі пікетувальники залишили напис "Інтер" - агент Кремля", також залишилися плакати з аналогічними написами. 

Related

Гаряча новина 1155466078144187026

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item