У Києві перехожі затримали іноземця, який вдарив жінку молотком по голові та відібрав у неї сумку. Фото

Зловмисника затримали перехожі та тримали до приїзду поліції
У Києві на Дарницькому бульварі 20 вересня 26-річний іноземець вдарив 48-річну місцеву мешканку молотком по голові та забрав її сумку. Зловмисника затримали перехожі, які почули крики жінки про допомогу.
Постраждалу доставили до лікарні із відкритою черепно-мозковою травмою, повідомляється на сайті поліції Києва.
Інформація про напад надійшла до поліції близько 22:25.
"Громадяни стали свідками, що злодій побив потерпілу і побіг, інші - бачили через вікно квартири бійку і те, як нападника затримали перехожі", - зазначається в повідомленні поліції.









Працівники поліції прибули на місце інциденту за кілька хвилин та застосували до нападника, якого тримали перехожі, кайданки.
Постраждала розповіла правоохоронцям, що чоловік несподівано напав на неї на вулиці, вдарив молотком по голові і забрав сумку, в якій були гроші, ключі від квартири, банківські картки та мобільний телефон.
Поліція з'ясувала, що нападник є громадянином іншої держави. Він прибув в Україну три роки тому. У 2016 році Оболонський районний суд засудив його до одного року позбавлення волі, але звільнив від відбуття покарання з іспитовим строком один рік. 
На даний момент нападник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліція скерувала до суду клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Зловмиснику оголошено підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 4 серпня повідомлялося, що у Києві троє чоловіків, озброєні битою та сокирою, пограбували ювелірну крамницю.

Related

Гаряча новина 4181132420620817155

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item