Поліція штурмом взяла квартиру у Дніпрі: вбивці та заручників не було - фото

Поліція штурмувала квартиру в Дніпрі
У Дніпрі безрезультатно закінчився штурм квартири, де міг перебувати ймовірний вбивця двох патрульних, повідомляє місцеве видання 056.ua з посиланням на інформовані джерела.
"Правоохоронці зняли оточення з дому, де міг перебувати ймовірний вбивця патрульних. Силовики вирвали грати і проникли в квартиру, де, як припускали правоохоронці, міг перебувати зловмисник. Але його там не було", - йдеться в повідомленні.
За даними джерела видання, в квартирі по вул. Чичеріна, 40-а, якою штурмом взяли правоохоронці, засвітився телефон зловмисника.



Як повідомило видання Типичный Днепр в мікроблозі в Twitter, інформація про заручників у квартирі виявилася помилковою.
"Штурм на Чичеріна закінчився, в квартирі його не було. Інформація про заручників була помилковою", - заявляє видання.


Раніше НВ повідомляло, що мер Дніпра Борис Філатов підтвердив початок операції зі знешкодження та затримання вбивці. За словами очевидців, озброєний злочинець забарикадувався в житловому будинку на перехресті вул. Свердлова і Чичеріна.
Нагадаємо, що 25 вересня о 10 ранку у Дніпрі злочинець застрелив поліцейського і поранив його напарницю, яка від отриманих травм померла в лікарні.
У місті оголосили оперативний план Сирена для пошуку злочинця. Підозрюваний Олександр Пугачов перебував у розшуку за викрадення та зґвалтування людей і створення злочинної організації.

Related

Гаряча новина 5971350448009891119

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item