Нардеп розповів, що врятує Порошенка від дострокових виборів



Петро Порошенко має змінити свою філософію та порозумітися із суспільством. Так зможе уникнути дострокових президентських виборів. 
Про це в інтерв'ю сказав народний депутат Віктор Балога.
"Порошенкові треба змінити філософію. У посланні до парламенту каже: "Усіх чекав на Майдані 24 серпня в День Незалежності. Всіх вас хотів там бачити, і шкода, що багато кого там не було". Він - нещирий. Багатьох Героїв України не запросив. Такого ніколи не було, при всіх попередніх президентах. Немає значення, хто був президентом. Є Герой України дисидент і політичний діяч - Степан Хмара. Його президент не запросив на День Незалежності. І каже, що хоче консолідувати націю. Якщо хочеш, аби вся еліта працювала на країну під твоїм проводом, знаходь до кожного ключ і спілкуйся", - говорить народний депутат.
Президент може ввійти в історію, як герой, якщо змінить закон про вибори, вважає Балога.
"Ми будуємо демократичну країну, але маємо недемократичну виборчу систему. Люди не можуть знайти роботу на батьківщині і змушені їхати на заробітки. І фактично втрачають право голосувати. Хіба це демократія? Із цього потрібно починати.

Уявіть, завтра президент каже: "Я цю країну хочу розвивати, вношу у парламент закон про вибори. Він дозволяє кожному українцю, де б не був у світі, проголосувати по інтернету". Сім мільйонів отак раз - і змінили б країну. На поверхні є кілька речей, які треба зробити, і почнемо отримувати результат", - каже Віктор Іванович.

Related

Події в Україні 5855259954222213235

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item