Українці проти виборів на Донбасі за сценарієм бойовиків - опитування



50% опитаних громадян України не підтримують надання Донбасу особливого статусу.
Про це свідчать результати опитування Центру імені Разумкова.
50,6% опитаних не підтримують проведення виборів на окупованих територіях Донбасу до взяття їх під контроль українською владою, за таку ідею висловлюються 23,9%.
Також громадяни України частіше не підтримують (38,5%), ніж підтримують (34%) амністію для учасників сепаратистських рухів, які не вчинили тяжких злочинів.
42,1% громадян висловлюються за припинення будь-яких економічних зв'язків між Україною та територіями ДНР і ЛНР. Включаючи соціальні виплати, постачання енергоресурсів, закупівлю вугілля - до встановлення Україною контролю над цими територіями. Проти – 36%.
Пропозицію визнати окупацію та ізолювати ці території до встановлення офіційного контролю підтримують 42,9% респондентів, проти цього виступають 31,4%.
44,2% опитаних вважають, що питання про статус тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей потрібно винести на всеукраїнський референдум. Проти – 32,8%.
Дослідження проведене з 9 по 14 вересня серед 2 018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.
Нагадаємо, президент Петро Порошенко заявив, що Україна не піде на поступки щодо Донбасу, "доки російська сторона не пройде свою дистанцію".

Related

Події в Україні 5692406912199780671

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item