Тука: Станиця Луганська може бути виключена зі списку ділянок для розведення сторін в Донбасі

Станиця Луганська може бути виключена зі списку ділянок для відведення сил від лінії розмежування
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що населений пункт Станиця Луганська може бути виключений зі списку ділянок відведення сил і засобів від лінії розмежування в Донбасі.
Про це заступник міністра сказав в ефірі Еспресо.ТБ.
"Я не знаю, яким чином буде відбуватися відведення, наприклад, у Станиці Луганській. Я чув... доповідь спікера АТО, що в Станиці була здійснена спроба атаки ДРГ. Цілком можливо, що Станиця буде виключена з цього переліку або перенесений термін", - зазначив Тука.
Нагадаємо, 21 вересня прес-секретар представника України в Контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер повідомила, що в Мінську сторони підписали рамкове рішення про розведення сил і засобів в Донбасі.
Спеціальний представник ОБСЄ Мартін Сайдік назвав три ділянки лінії розмежування, розведення сторін на яких було погоджено. За його словами, це Станиця Луганська, Петровське та Золоте.
Після цього голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявив, що відведення українського озброєння на кілометр може призвести до втрати Станиці Луганській.
За його словами, повністю виконати угоду про відведення сил і засобів від лінії розмежування в Донбасі неможливо.

Related

Події в Україні 2559760457065941142

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item