В під'їзді київської багатоповерхівки застрелили чоловіка

Біля будинку був припаркований автомобіль вбитого
Прес-секретар Головного управління Національної поліції у Києві Оксана Блищик повідомила, що у Солом'янському районі Києва в під'їзді будинку застрелили чоловіка.
"Чоловіка з вогнепальним пораненням виявили у під'їзді багатоповерхівки. О 17 годині в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Волгоградської у Солом'янському районі Києва в під'їзді виявили чоловіка (25-30 років) в крові. Лікарі, що прибули за викликом, констатували його смерть. На тілі виявили вогнепальне поранення в грудну клітку", - йдеться в повідомленні на її сторінці в Facebook.
Зазначається, що особистість вбитого встановлена, це киянин, 1987 р. Біля будинку був припаркований його автомобіль. Поліція розшукує підозрюваного у скоєнні даного правопорушення.
"Зі свідчень свідків правоохоронці встановили прикмети чоловіка, який може бути причетний до скоєння правопорушення: на вигляд 35-40 років, волосся темне, був у темному спортивному одязі. Розпочато кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на Чернігівщині чоловік після бійки з односельцем помстився того, застреливши з рушниці.

Related

Гаряча новина 8530649479982056462

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item