Росія виставляє нам ультиматуми - представник України у Мінську



Російська Федерація намагається змусити Україну діяти за її сценарієм.
Про це заявив представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Сергій Пирожков, передає "5 канал".
"Росія всіляко нагнітає ситуацію, у плані тиску і ультимативної форми. Виставляє ультиматуми для України, щоб ми йшли і вирішували питання за російським сценарієм. А у них простий сценарій – легітимізувати представників сепаратиських сил через Конституцію України. Надати їм повну амністію, тобто без розбору, хто який скоїв злочин. Визнати цей регіон як особливий, який має право на власну внутрішню політику", - сказав Пирожков.
Він наголосив, що Україна не може піти на такі умови. Тому нема зрушень у вирішенні політичних питань.
"Російська Федерація робить все, щоб показати себе не як стороною конфлікту, якою вона сьогодні є насправді, а показати, що вона спостерігач", - зазначив Пирожков.
Як відомо, 21 вересня Тристороння контактна група в Мінську підписала рамкове рішення про розведення сил на Донбасі. Йдеться про три ділянки з чітко визначеними координатами: Станиця Луганська, Золоте й Петрівське.
Координатор "Інформаційного спротиву" і депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук вважає, що цим рішенням Україна визнає громадянську війну.
Керівник Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що його та губернатора Донеччини Павла Жебрівського необхідно долучити до Мінського процесу.

Related

Політика 2585343910366016004

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item