Трагедія в Дніпрі сталася через невміння діяти в екстремальних умовах - Бутусов



Щойно померла поранена злочинцем в Дніпрі патрульна Ольга Макаренко. 
Її напарник Артем Кутушев загинув на місці. Їх сьогодні вранці застрелив порушник правил дорожнього руху.
Поліцейські в Дніпрі зупинили машину для перевірки документів і загинули в результаті нападу злочинця. А повинні були стріляти на поразку.
"Всякий раз, коли коп підходить до машини, щоб вручити штраф за перевищення, він повинен бути готовий до того, що вб'є, або буде убитий", - каже Юрій Бутусов, редактор інтернет-видання "Цензор.Нет". - Патрульні прийшли добровільно на роботу в поліцію. Пройшли відбір та навчання. Був вибір - продовжувати лаяти ментів та владу, або самим стати законом, самим навести порядок на вулицях. І ці двоє зробили свій вибір. Вони самі взяли на себе відповідальність та смертельний ризик. Це не вимірюється грошима взагалі, що вже говорити про ту скромної зарплати, яку вони отримують. Злочинець захопив зброю і почав стріляти саме тому, що розумів - з патрульними не домовилися і не "вирішити питання".
Після цієї трагедії повинні послідувати серйозні організаційні висновки. Здатність діяти в екстремальних умовах, в умовах стресу, порядок підстраховки напарника, який перевіряє документи.

Related

Гаряча новина 1469344728769165479

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item