Італія запевнила у підтримці територіальної цілісності України - МЗС

На зустрічі сторони обговорили шляхи поглиблення співробітництва між Україною та Італією у сферах, які представляють спільний інтерес
Італія запевнила у підтримці територіальної цілісності України і підтвердила готовність продовжувати відстоювати непорушність принципів міжнародного права.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби МЗС України за результатами зустрічі глави відомства Павла Клімкіна з парламентською делегацією Італії на чолі з головою Комітету у закордонних справах Палати депутатів Фабріціо Чікітто.
Згідно з повідомленням, на зустрічі сторони обговорили шляхи поглиблення співробітництва між Україною та Італією у сферах, які представляють спільний інтерес.
Відзначається, що Клімкін також проінформував італійських парламентаріїв про ситуацію в Донбасі і в Криму, стан імплементації мінських домовленостей, а також про дії України щодо протидії гібридній війні з боку Росії, яка підриває безпеку на європейському континенті.
"Італійська сторона запевнила у підтримці територіальної цілісності нашої держави, а також підтвердила готовність продовжувати відстоювати непорушність принципів міжнародного права", - наголошується в повідомленні.
Раніше повідомлялося, що президент Болгарії Росен Плевнелієв заявив про підтримку суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України.

Related

Події у світі 5304625861719693017

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item