Доба в АТО: поранені троє військових

У зоні АТО під час обстрілу поранені троє військових

Вперше за два тижні на Донбасі відзначають ескалацію військової обстановки.

За минулу добу на Донбасі під час обстрілу було поранено трьох військових. Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає прес-центр штабу.
Також зазначається, що вперше за два тижні спостерігається ескалація військової обстановки на лінії фронту. Зокрема, 40 раз порушувався режим припинення вогню і блокувалася робота міжнародних спостерігачів. Це було зафіксоване на лінії бойового зіткнення і в місцях відведення сил і техніки, зазначив Лисенко.
На Донецькому напрямку позиції військових обстріляли 12 разів.
"Зокрема, сепаратисти випустили 18 мін і стріляли з бронетехніки в районі с. Нижнє Лозове", - повідомляє Лисенко.
За даними штабу АТО, також випустили шість мін біля Зайцевого. При цьому тут тривають збройні провокації, також вони були зафіксовані в Троїцькому, Верхньоторецькому і Авдіївці.
На Маріупольському напрямку також відзначають активізацію обстрілів - тут їх було 18. У Мар'їнці сепаратисти використовували легке озброєння, повідомив Лисенко. Також тут працювали снайпери. Обстріли були зафіксовані біля Павлополя і Широкиного. У той же час біля Старогнатівки пройшов обстріл з БМП.
На Луганському напрямку сепаратисти десять разів стріляли біля Станиці Луганської і в Попаснянському районі, при цьому застосовували легке озброєння.
Як повідомлялось, у зоні АТО зафіксували 14 обстрілів.

Related

Події в Україні 2574660063020635266

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item