Україна назвала неприйнятною позицію Нідерландів щодо ратифікації асоціації з ЄС

Климпуш-Цинцадзе зазначила, що Україні необхідно отримати ратифікацію від Нідерландів
Україна вважає неприйнятною позицію уряду Нідерландів щодо можливої відмови від завершення ратифікації Угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною, заявила віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.
"Ми продовжуємо працювати з усіма країнами-членами ЄС, керівництвом всіх країн-членів ЄС щодо того, що ми вважаємо неприйнятною таку позицію Нідерландів", - заявила Климпуш-Цинцадзе в ході години запитань до уряду в Верховній Раді, передаєІнтерфакс-Україна.
При цьому вона зазначила, що Україні необхідно отримати ратифікацію від Нідерландів, "можливо, з зазначенням особливої позиції щодо того, що двосторонні норми, які стосуються виключно окремих країн, в Угоді про асоціацію вони, можливо, не будуть застосовуватися Нідерландами".
Нагадаємо, напередодні прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що його країна навряд чи ратифікує Угоду про асоціацію з Україною.
Нижня палата нідерландського парламенту зажадала від уряду Нідерландів визначити долю ратифікації Угоди про асоціацію з Україною до 1 листопада 2016 року.

Related

Гаряча новина 1078751310349350871

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item