Тягнибок обіцяє знищити олігархів, як знищив комуністів



ВО "Свобода" проголосила хрестовий похід проти олігархів, щоб здолати корупцію в Україні.
Про це сьогодні на з'їзді з нагоди 25-річчя створення об'єднання у Києві оголосив лідер політичної сили Олег Тягнибок.
"Боротьба з окремими проявами корупції системної проблеми не вирішує. Боротися треба з причинами, а не з наслідками. А головна причина корупції у вищих ешелонах влади - це і є олігархія. Що таке олігархія? Це зрощення великого злочинного капіталу з державною владою. У результаті - узаконена корупція, що ми сьогодні й бачимо. А що таке узаконена корупція? Це коли влада ухвалює закони і протягує рішення, які дозволяють безкарно грабувати державу і людей. Ті, хто мали б бути слугами народу, стають служками олігархів. Тому замість того, щоб у скрутний для нації та держави час затягти паски на пузі олігархів, вони насміхаючись затягують зашморг на шиї українців", - підкреслив Олег Тягнибок.
За його словами, зараз боротьба з корупцією переважно є бутафорією, яку часто створюють самі олігархи. Так вони прикривають розкрадання майна народу. Для ліквідації олігархії Тягнибок запропонував системний план, який передбачає боротьбу з ухиленням від сплати податків через офшорні зони Кіпру та повернення капіталів, зареєстрованих у них, ліквідацію приватних монополій, заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення тощо.
"Свобода" - єдина сьогодні політична сила, яка не обіцяє і не декларує. І навіть не критикує одних олігархів на замовлення інших. "Свобода" послідовно впроваджує системний план ліквідації олігархії як такої", - наголосив Олег Тягнибок.
За його словами, зараз багато хто не вірить у можливість знищення олігархії, але кілька років тому неможливим здавалося знищення Компартії, яка зараз заборонена в Україні.
"Так само, як ми знешкодили в Україні комуністів, буде ліквідоване їхнє породження - олігархія. І якщо хтось сумнівається, то нагадаю: ще недавно багато хто не вірив, що можна комуністів відправити на смітник історії", - зазначив Тягнибок.
Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, у Палаці Свободи у Києві відбувся урочистий з'їзд з нагоди 25-ї річниці створення націоналістичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", у якому взяли участь понад 2 022 делегати.

Related

Політика 8056285331344398177

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item