Віктор Павлик влаштував п'яну ДТП у Луцьку (фото)



Машина врізалася у зад автомобіля таксі, водій "здав" назад - і поїхав геть.

У Луцьку військовий комісар Маневицького району, підполковник Віктор Павлик на автомобілі врізався у машину таксі і втік з місця аварії. Пригода трапилася 26 вересня близько 21-ї години на проспекті Грушевського поблизу повороту на вулицю Шухевича. Про це повідомляють volyn24.com.

Машина врізалася у зад автомобіля таксі, водій "здав" назад - і поїхав геть. Постраждалий таксист передав по рації колегам інформацію про те, що сталося і як виглядає автомобіль. Таксисти затримали злощасний автомобіль на проспекті Перемоги поблизу історичного факультету СНУ. Після чого викликали поліцію.

За кермом виявився воєнком Маневицького району Віктор Павлик. У момент, коли прибулі на місце поліцейські оформляли протокол, чоловік кинувся тікати. Його наздогнали представники «Самооборони», які теж прибули на місце пригоди – і привели назад.

Від проходження тесту на алкоголь і на місці і в наркодиспансері чоловік відмовився, чим автоматично, згідно з законом, визнав себе п’яним. Окрім того, у комісара помітні і зовнішні ознаки сп’яніння. «Під час спілкування з таксистами поводив себе зухвало, махав перед таксистами «корочкою» і кричав: «я воював, а ви тут ніхто".


Related

Гаряча новина 8166715190344190197

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item