Samsung визнала небезпеку своїх пральних машин

Вибухнула пральна машина

Кілька людей поскаржилися на вибухи пристроїв.

Компанія Samsung визнала, що деякі моделі її пральних машин можуть бути небезпечні, після того як кілька споживачів у США поскаржилися на те, що їхні пральні машини вибухнули. Про це повідомляє РБК.
Зараз компанія обговорює ризики використання деяких моделей пральних машин з вертикальним завантаженням з Комісією з безпеки споживчих товарів США (CPSC). Про це йдеться в заяві, опублікованій на сайті компанії.

"В окремих випадках несправні моделі можуть зазнавати аномальних вібрацій, які можуть становити небезпеку травмування або пошкодження майна при пранні постільної білизни, громіздких або водостійких матеріалів", - йдеться в повідомленні компанії.

Samsung рекомендував споживачам, які помітили несправність, при пранні такої білизни застосовувати легкий режим з низькою швидкістю віджиму.

"Не було жодних скарг при використанні цього циклу", - зазначає компанія.

У повідомленні наголошується, що проблема зачіпає тільки машини з вертикальним завантаженням, вироблені в період з березня 2011 року по квітень 2016 року. Конкретні моделі компанія не називає, але пропонує споживачам ввести в спеціальну форму на сайті серійний номер своєї пральної машини, щоб дізнатися, чи є в ній цей дефект. У повідомленні CPSC йдеться, що регулятор і компанія працюють над способом усунення несправностей.

Як повідомляє The Wall Street Journal, в серпні три споживачі подали позов проти Samsung, стверджуючи, що їхні машини раптово вибухнули під час використання.

За словами однієї з них, Мішель Сото Філдер з Техасу, її пральна машина Samsung, куплена в червні 2012 року, несподівано вибухнула в лютому 2016 року. Згідно зі скаргою, поданою до окружного суду США в Нью-Джерсі, вибух був настільки сильним, що привів до вм'ятини в стіні гаража, де перебувала пральна машина.

Раніше повідомлялося, що компанія Samsung відкликала Galaxy Note 7 і публічно визнала небезпеку, яку несуть в собі пристрої.

Related

Події у світі 5510089709633682139

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item