Поліція ліквідувала мережу борделів у Львові та Харкові: затримано 110 повій

Клієнтами борделів були переважно іноземці
Правоохоронці виявили мережу борделів, які були завуальовані під стриптиз-клуби у Львові та Харкові, повідомили у Національній поліції України.
Як заявили у поліції, під час обшуків затримали більше 110 молодих дівчат, переважна більшість з яких надавала сексуальні послуги за гроші.  Окрім того, правоохоронці встановили директорів, адміністраторів, касирів, а також обслуговуючий персонал будинків розпусти.
"У ході реалізації одночасно проведено 11 обшуків у Львові та Харкові. Вилучено кошти на суму близько 200 тисяч гривень, мобільні телефони та сім-карти, рекламна продукція, "чорна бухгалтерія" (записи щодо клієнтів та кількості отриманих коштів)", - говориться у повідомленні поліції.


За даними слідства, організатори борделів переобладнали частину приміщень стриптиз-клубів під кімнати для надання інтимних послуг. У клубах діяла окрема власна валюта, яка в еквіваленті дорівнювала гривні. Вартість сексуальних послуг приблизно складала від тисячі до 3,5 тисяч гривень за годину, з яких 40% отримувала повія.
Клієнтами борделів були переважно іноземці, серед них - велика кількість студентів вищих навчальних закладів.







Related

Події в Україні 6821115847547921449

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item