В Одесі кран впав на кафе і автомобіль



На сьогодні в Одесі і області оголосили штормове попередження.

В одеській Аркадії вранці в середу, 12 жовтня, будівельний висотний кран впав на кафе, припаркований поруч автомобіль Mitsubishi і автобус маршруту 168. У результаті події жертв і постраждалих немає, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на обласну поліцію.




Очевидці в соцмережах уточнюють, що будівельний кран через сильний вітер впав прямо біля центрального входу на алею. Також кран пошкодив автобус маршруту 168.У результаті падіння крана стався обрив контактного дроту. Зараз тимчасово призупинено рух тролейбусних маршрутів №№5, 7, 9, 10, 11, уточнили в Одесміськелектротрансі.
У прес-службі обласного управління ДСНС повідомили, що через вітер в Одесі також впали два дерева на вул. Пересипська. В результаті пошкоджена високовольтна лінія електропередач, яка живить каналізаційно-насосну станцію (робота станції не припинена). Також на вул. Варненська дерево впало на два автомобілі, жертв і постраждалих немає.Нагадаємо, 8 жовтня через рясний дощ в Одесі виявилися підтопленими чимало вулиць.Як повідомлялось, на сьогодні в Одесі і області оголосили штормове попередження. Вранці та вдень очікується сильний дощ, вітер буде північно-східний зі швидкістю 19-24 м/с, з поривами до 25-27 м/с.

Related

Гаряча новина 3736602463323094896

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item