На Буковині курсанти-прикордонники затримали підозрюваного в шпигунстві - ДПСУ

При собі у затриманого була рація
У Чернівецькій області затримали чоловіка, який нібито відстежував дії прикордонних нарядів і, ймовірно, причетний до угруповання, пов'язаної з переправленням контрабанди.
"У рамках спланованих спеціальних заходів щодо посилення державного кордону прикордонний наряд від відділу Черепковка Чернівецького загону з числа курсантів Національної академії Держприкордонслужби їм. Б. Хмельницького, виявив невідому особу. Помітивши охоронців кордону чоловік вдався до втечі, намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями та не звертав уваги на законні вимоги зупинитися", - повідомили у ДПСУ.
У підсумку, щоб затримати порушника наряд змушений був здійснити попереджувальний постріл у повітря.
"Зрозумівши, що з чоловіком ніхто жартувати не буде, він зупинився. При зовнішньому огляді втікача прикордонники виявили радіостанцію, якою затриманий, швидше за все, передавав зібрану інформацію про прикордонні наряди.
За словами затриманого, він житель населеного пункту Верхні Петрівці Сторожинецького району.
"Тепер йому доведеться відповідати за порушення прикордонного режиму, спробу порушення державного кордону та за злісну непокору законним вимогам представників прикордонного відомства", - додали в прикордонній службі.

Related

Гаряча новина 8047915592046371016

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item