У Дніпрі поліцейські розтратили півтора мільйона

Чиновники розтратили 1,5 мільйона бюджетних гривень

У керівництва поліції охорони було кілька способів розтрати коштів з держбюджету.

 
Керівництво поліції охорони Дніпропетровської області викрито у розтраті понад 1,5 мільйона гривень. Проведено більше десятка обшуків, вилучено доказову документацію, повідомляє прес-служба Національної поліції.
 
Згідно з повідомленням, керівництво підрозділу навмисно купувало у приватних організацій обладнання для охоронної діяльності за завищеними цінами. Таким чином, тільки за півроку таких угод чиновники переплатили майже 900 тисяч гривень державних коштів.
 
Крім того, під час укладання договорів про надання охоронних послуг керівники УДСО свідомо занижували їхню собівартість, унаслідок чого за аналогічний період державою недоотримано 735 тисяч гривень.
 
 
"Водночас посадові особи служби, попередньо змовившись з власниками комерційних підприємств, здійснювали закупівлі паливно-мастильних матеріалів без проведення обов'язкових конкурсних торгів", - додали в Нацполіції.
 
Під час проведення 12 обшуків у службових кабінетах чинних співробітників керівної ланки УПО і за місцем проживання колишніх керівників підрозділу виявлено доказову фінансово-господарську документацію, а також незареєстровану зброю і патрони.
 
Всім підозрюваним загрожує від семи до 12 років в'язниці.
 

Related

Події в Україні 4782774439998518943

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item