Політики-запроданці поширюють дезінформацію, яка є пропагандою Кремля - Тетерук



Окремі українські політики-запроданці, залежні від Росії, поширюють дезінформацію і фейки. 
Насправді, це пропаганда Кремля, спрямована на дискредитацію української влади та України.
Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в ефірі одного з телеканалів.
Народний депутат нагадав про нещодавнє публічне вибачення Олексія Мочанова перед лідером політичної партії "Народний фронт" Арсенієм Яценюком за те, що він колись поширив неправдиву інформацію про нібито "вкрадений Яценюком мільярд".
Учасники дискусії згадали й необґрунтовані звинувачення колишнього голови Держфінінспекції Миколи Гордієнка на адресу екс-прем'єра.
За словами Тетерука, ці "справи" не доведені до суду. Це свідчить, що жодних суттєвих доказів не існує.
"Деякі політики намагалися дискредитувати прем'єр-міністра Яценюка. Але це був інформаційний пшик, який – як вони розраховували – збурить суспільство. Але всі розуміють, що це замовна поведінка", - наголосив політик.
Він також додав, що рано чи пізно правда відкриється і всім стане відомо, що ті "неспростовні докази", насправді, "були пропагандою Кремля, яку наші запроданці-політики, які залежать від Кремля, вкидали в інформаційний простір".
Присутній в ефірі Олександр Вілкул з "Опозиційного блоку" згадав про 73-тю річницю звільнення міст Дніпро та Кам'янське від німецько-фашистських загарбників. У відповідь на його репліки Андрій Тетерук наголосив, що сьогодні, справді, "варто бути гідними своїх дідів, які воювали за Україну, а не перетворюватися на примітивних асенізаторів інформаційного лайна".
"Треба працювати на результат, любити свою країну і робити все можливе, аби її захистити від прямих та таємних ворогів. Тоді у нас буде і майбутнє, і економічне зростання, і потужні збройні сили, які не дадуть повторитися тим жахливим сторінкам, які ми зараз переживаємо", - резюмував заступник керівника фракції "Народний фронт".

Related

Політика 6584471975005822606

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item