Міноборони РФ готується до війни - ЗМІ



Міністерство оборони Росії продовжує інфраструктурну підготовку на випадок війни. Зокрема воно отримало право мобілізувати підприємства харчової та швейної промисловості, а також ремонтні організації незалежно від форм власності.
Про це повідомляють "Известия" з посиланням на джерело в російському військовому відомстві.
"Порядок мобілізації підприємств описаний в пакеті документів "Плану оборони Російської Федерації на 2016-2020 роки" (РФ). Нова схема була випробувана під час навчань "Кавказ-2016". В цілому експеримент по мобілізації підприємств у Криму, Інгушетії і Ставропольському краю пройшов успішно, хоча були виявлені деякі юридичні проблеми. За підсумками "Кавказу" сама процедура мобілізації та її відкориговані правила включені в ПО РФ",— розповіло джерело.
Названі підприємства будуть використовувати, щоб нагодувати і оснастити технікою військовослужбовців, призваних із запасу, а також допомогти мирному населенню.
Однак вилучення або націоналізації приватних підприємств у власників не передбачається. Після скасування воєнного стану їм будуть виплачувати компенсації, форма розрахунку вже погоджена. Нові правила поширюються, зокрема, на приватні пекарні, ательє, автомобільні ремонтні сервіси і м'ясо-молочні комбінати.

Related

Події у світі 6254186776088008372

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item