Ще дві американки звинуватили Трампа в сексуальних домаганнях

Крістін Андерсон і Саммер Зервос розповіли про випадки, які нібито відбулися в 1990-х і початку 2000-х років
Ще дві американки звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в сексуальних домаганнях, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.
Так, 46-річна Крістін Андерсон повідомила газеті Washington Post, що в 1990-ті роки, коли вона працювала офіціанткою в одному з клубів на Манхеттені в Нью-Йорку, Трамп спробував залізти їй рукою під спідницю.
"Я не знаю навіщо він це зробив. Мені здається, просто, щоб довести, що він може таке собі дозволити і нічого йому за це не буде. Потім між нами не було ніякої бесіди, ми навіть не дивилися один на одного", - розповіла Андерсон.
Ще одне звинувачення надійшло від колишньої учасниці телевізійного шоу "Учень" Саммер Зервос. Ведучого цього шоу був Трамп.
За словами Зервос, в 2007 році в Лос-Анджелесі Трамп запросив її в готель Beverly Hills на співбесіду про можливу роботу і відразу ж при зустрічі став цілувати і намагатися схилити до інтимної близькості.
41-річна американка також повідомила, що пізніше їй була запропонована низькооплачувана робота в одній з компаній Трампа.
Раніше повідомлялося, що сайт WikiLeaks опублікував електронне повідомлення передвиборного штабу кандидата від демократів на посаду президента США Хілларі Клінтон, згідно з яким співробітники штабу готувалися пустити слух про непристойних вакансії для жінок у фірмах Дональда Трампа.

Нагадаємо, The Washington Post опублікувала відеозапис, на якому кандидат в президенти США Дональд Трамп обговорює свої стосунки з жінками в непристойній формі.
Потім дві жінки заявили про сексуальної агресії з боку Дональда Трампа по відношенню до них.
Сам Трамп назвав заяви кількох жінок, які звинуватили його в сексуальних домаганнях,"відвертою брехнею".

Related

Події у світі 4028622125315118929

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item