Найкращий час для сексу. Медики розповіли, коли варто сказати "так" інтиму

Найкращий час для сексу.

Широко відомо, що секс позитивним чином впливає на фізичне і психічне здоров'я людини, а також є чудовими «ліками» від ряду неприємних симптомів, включаючи головний біль і стрес.
Проаналізувавши дослідження провідних психологів та науковців з різних країн світу, американське чоловіче видання Men's Health назвало сім моментів в житті, коли слід зайнятися сексом.

1.Перед публічним виступом

Дослідження показують, що секс заспокоює, зміцнює нервову систему і знижує кров'яний тиск.
Крім того, одне з наукових досліджень показало, що люди, які займаються сексом перед великою презентацією або важливим публічним виступом, менше схильні до стресу. З цієї причини медики рекомендують заспокоювати нерви перед важливим заходом за допомогою сексу.

2.Після пробудження

Людський організм створений для ранкового сексу, стверджують психологи і медики.
«Крім того, що вранці підвищений рівень тестостерону і рівень енергії, «вибух» окситоцину від сексу допоможе підвищити настрій на цілий день і зарядити життєвою силою», - говорить доктор філософії і секс-експерт Джессіка О'рейлі.

3.У період сезонних застуд

Несподівано, але факт. Медики рекомендують займатися сексом в період сезонних застуд, а також якщо ви відчуваєте, що починаєте хворіти. Дослідження показують, що секс підвищує імунітет і може стати відмінними ліками від застуди.

4.В середині менструального циклу

Результати багатьох досліджень показують, що оптимальний час для досягнення оргазму у жінок – це середина її менструального циклу, а саме період овуляції. В цей час жіночий організм жадає сексу і жінці легше досягти оргазму, а також отримати максимальне задоволення.

5.Після заняття в тренажерному залі

Під час занять спортом у чоловіків активізується секреція тестостерону, який відповідає за статеву силу. Під час занять рівень цього гормону збільшується в кілька разів і приходить в норму поступово, протягом декількох годин. Саме підвищений рівень тестостерону і є причиною підвищення лібідо після занять.
Для жінок секс після заняття в тренажерному залі також буде приємним. Дослідження вчених з Техаського університету в Остіні показало, що після занять спортом приплив крові до статевих органів у жінок підвищується на 169 відсотків.

6.Після важкого дня

Секс допоможе позбутися від стресу після важкого робочого дня. Дослідження показують, що після напруженого дня секс та інші форми фізичних контактів, навіть простий дотик до рук партнера або обійми, значно покращують настрій і знижують рівень стресу. Крім того, секс допомагає позбутися від гніву і напруги.

7.Після екстриму

Одним з кращих моментів для хорошого сексу є наступні кілька годин після хвилюючого досвіду або екстремального вчинку – наприклад, після банджі-джампінгу або катання на американських гірках. Збільшення рівня задоволення від сексу пов'язано з підвищенням рівня адреналіну.
«Коли підвищується рівень адреналіну наше тіло фактично вже знаходиться в стані збудження і сексуальна реакція часто сильно посилюється», - зазначає О'рейлі.
Це припущення підтверджують результати дослідження, опубліковані раніше в науковому журналі Archives of Sexual Behavior, які показують, що сплески адреналіну стимулюють сексуальний потяг і підвищують бажання.

Related

Цікаво 5829872313727460666

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item