Українець намагався вивезти до Росії фото блокпостів ДНР

В автівці чоловіка знайшли символіку ДНР

Чоловік нервував під час огляду автомобіля.

У пункті пропуску "Гоптівка" на українсько-російському кордоні прикордонники затримали громадянина України з фотографіями блокпостів сепаратистів і символікою незаконних збройних формувань Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у суботу, 22 жовтня.

Так, під час прикордонно-митного оформлення автомобіля Geely донецької реєстрації, який слідував на виїзд з України, прикордонники помітили знервованість у поведінці 60-річного чоловіка.
 
"Було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду. Як результат, прикордонники спільно зі співробітниками фіскальної служби у салоні авто виявили наклейки зі символікою, свідоцтво про розірвання шлюбу, видане так званими органами незаконних збройних формувань у Донецькій області і ноутбук з фотографіями блокпостів і техніки незаконних збройних формувань", - сказано у повідомленні.
 
За інформацією прикордонників, виявлені фотографії та символіку терористичної організації вилучено та передано співробітниками Служби безпеки України. Тривають перевірочні заходи.

Related

Гаряча новина 6905293110752938350

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item