Путін зазнав поразки в Сирії, що назавжди поставило на ньому тавро військового злочинця - Піонтковський



У кремлівської верхівки настільки деформована психологія, що вони не розуміють, чому світ так жорстко реагує на їхні бомбардування в Алеппо.

Президент РФ Володимир Путін тільки вдає з себе божевільного, готового натиснути ядерну кнопку. Насправді він таким чином підвищує ставки в переговорах із Заходом. Про це заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.
"У своїх статтях я пишу не просто про божевілля Путіна, а про те, що він роздуває ставки, прикидається, вдає з себе божевільного, готового натиснути ядерну кнопку. І він досягає успіхів, але тільки тактичних. Приклад - Сирія. Начебто він там переміг: зберіг Башара Асада на посаді президента, розмазує американців по стінці, фізично знищує прозахідну сирійську опозицію, якій американці обіцяли підтримку. Глава російського МЗС Лавров взагалі регулярно витирає ноги об нещасного держсекретаря США Керрі", - пояснив Піонтковський.
Проте, на думку політолога, саме в Сирії Путін зазнав стратегічної поразки і став військовим злочинцем в очах не тільки західних політиків, але перш за все пересічних громадян.
"Ситуація в Сирії дійсно ганебна для США. Але до чого призвела ця тактична перемога Путіна? У чому його безумство? У тому, що у людей в Кремлі настільки деформована психологія, що вони щиро не розуміють: "Ну, бомбимо Алеппо, а в чому проблема?" Вони не усвідомлюють, що це означає для мільярдів людей у всьому світі, які вмикають телевізор і щодня бачать масові вбивства мирного населення в Сирії російськими військово-космічними силами. Тавро військового злочинця вже назавжди прилипло до елегантного путінського костюма від Brioni", - підкреслив Піонтковський.
Публіцист нагадав, що свого часу нацистський диктатор Адольф Гітлер теж диктував Заходу свій порядок денний, але програв.
"Гітлеру свого часу теж здавалося, що він диктує розумному Заходу порядок денний. На першому етапі диктатор в зіткненні з Заходом завжди має психологічні переваги. По-перше, йому легше розв'язати військову істерію, тому що він має політичну та інформаційну монополію в країні.
По-друге, він абсолютно байдужий до людських життів. Захід з великим небажанням вплутується в будь-яке протистояння, що ризикує обернутися реальними військовими зіткненнями.
Але Путін зазнав поразки в Сирії, це назавжди поставило на ньому тавро військового злочинця. На жаль, не тільки на Путіні, але і на всій Росії", - підсумував Піонтковський.

Related

Події у світі 723530143294394106

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item