Що показали фінальні дебати Клінтон і Трампа



Мати на посту глави наддержави популіста з явними ознаками неадекватності – загроза і для США, і для всього цивілізованого світу
У третьому, фінальному раунді теледебатів кандидатів на пост президента США, які проходили в Лас-Вегасі, за даними опитування CNN, перемогла представниця Демократичної партії Гілларі Клінтон.
В цілому ж висновки з цих дебатів можна зробити такі: найімовірніше, і це вже не є темою для дискусії, Дональд Трамп так і залишиться кандидатом у президенти. І це буде правильно як з точки зору інтересів самих США, так і інтересів їх союзників.
Адже мати на посту глави наддержави людини, у якої немає абсолютно ніякого досвіду ведення міжнародних справ, популіста і політика з явними ознаками неадекватності – загроза і для США, і для всього цивілізованого світу.
Останні дебати і останні оцінки того, що відбувається, вселяють надію на те, що американці зроблять правильний вибір.
Думаю, Трампу не вдасться перемогти навіть за рахунок аудиторії, на яку він робить ставку – білих чоловіків середнього віку. Результати опитувань демонструють, що розрив між кандидатами на користь Гілларі Клінтон зберігається, і на цей момент цей розрив є досить істотними.
Очікувати чогось драматичного у дні, які залишилися до виборів, я вважаю, вже не слід: традиційно весь бруд виливається під час дебатів. Хіба що станеться якийсь неймовірний катаклізм, який вплине на ситуацію, але це навряд чи відбудеться.
Громадська думка вже сформувалася, і шансів на перемогу у Трампа не залишилося.

Related

Політика 7735664474243919551

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item