Росія пригрозила США після звинувачень Керрі

Москва пригрозила США юридичними наслідками після звинувачень Керрі

Москва звинуватила Вашингтон у військових злочинах у Лівії, Іраку та Ємені.

Заява американського держсекретаря Джона Керрі, в якій він закликав розслідувати військові злочини Росії в Сирії, може мати серйозні юридичні наслідки.
Про це заявила представник російського МЗС Марія Захарова, передає Дождь.
"Заява Керрі - це пропаганда. За цією термінологією стоять дуже серйозні юридичні наслідки, і я думаю, що Керрі вживав усі ці терміни з точки зору нагнітання ситуації", - сказала вона.
Захарова також звинуватила США у військових злочинах у Лівії, Іраку та Ємені.
"Якщо йдеться про військові злочини, американські представники повинні почати з Іраку. А потім перейти на Лівію, обов'язково на Ємен - розібратися, що там. Я хочу сказати, що такими словами жонглювати дуже небезпечно, тому що за плечима американських представників справді стоять військові злочини!» - заявила Захарова.
За її словами, своєю заявою Керрі намагається відвернути увагу від зриву угоди про перемир'я в Сирії.
"Американська сторона просто не змогла виконати угоди про перемир'я. Вони самі сказали нам, що в них немає важелів тиску на опозицію", - заявила представник МЗС.
Відносини між Росією і США загострилися після того, як країни звинуватили одне одного у невиконанні зобов'язань щодо сирійських домовленостей.
3 жовтня США припинили переговори з Росією щодо Сирії.
Пізніше Москва відповіла на припинення переговорів зі США, заявивши, що Вашингтон не зумів виконати ключові домовленості щодо Сирії і тепер намагається перекласти на когось відповідальність.
Потім Росія пригрозила американцям C-300 в Сирії.

Related

Гаряча новина 2142465067687529793

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item