Порошенко розповів про домовленості під час зустрічі "Нормандської четвірки"


Учасники зустрічі глав держав "Нормандської четвірки" в Берліні погодилися з безальтернативністю Мінських домовленостей і вирішили спільно розробити дорожню карту їх реалізації.
Про це повідомляє ZN,UA.
Глава України Петро Порошенко зробив відповідну заяву на брифінгу в посольстві України за підсумками зустрічі Нормандської четвірки.
"Пропозицію української сторони щодо дорожньої карти схвалили наші французькі та німецькі партнери. Сьогодні пропозиції Німеччини та Франції щодо дорожньої карти затверджені Нормандським форматом", – зазначив він.
Президент уточнив, що міністрам закордонних справ Франції, Німеччини, України та Росії доручили розробити і затвердити робочий варіант дорожньої карти до кінця листопада.
За словами Порошенка, сьогодні визначили основні напрями майбутньої дорожньої карти і дійшли згоди щодо підписання документа лідерами країн після його розробки та узгодження.
Нагадаємо, зустріч у Нормандському форматі відбулася в ніч на 20 жовтня. Порошенко, Меркель і Олланд провели тристоронні консультації перед самітом Нормандської четвірки. Лідери скоординували свої позиції перед зустріччю з російським президентом.

Related

Політика 3613747187908731712

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item