Напад у Мінську влаштував підліток з благополучної сім'ї - слідчі

Нападник є студентом одного з мінських вишів
Напад на відвідувачів торгового центру Європа в Мінську скоїв 17-річний студент одного з мінських вишів.
Про це розповів перший заступник голови Слідчого комітету Білорусі Олексій Волков, повідомляє БЕЛТА.
За інформацією СК, нападник - з цілком забезпеченої та благополучної в матеріальному плані сім'ї. Він жив окремо від батьків.
В ході слідства він зізнався, що приблизно за три години до того випив 150 г горілки, а свій дикий вчинок він пояснив тим, що хотів порубати людей, тому що його дратували скупчення людей. В СК також повідомили, що намір вчинити злочин виник у 17-річного хлопця незадовго до нападу.
За словами Волкова, психічний стан молодої людини викликає питання, тому він пройде кілька спеціальних психіатричних експертиз. Даних про те, що хлопець перебував у момент події в стані наркотичного сп'яніння або під впливом психотропних речовин немає, заявили в СК.
Раніше НВ повідомляло, що 8 жовтня в ТЦ Європа в Мінську на відвідувачів напали з сокирою і бензопилою. В результаті нападу, одна дівчина загинула, ще одна отримала поранення. Як розповіли медики, стан потерпілої оцінюється як середнього ступеня тяжкості. 46-річна жінка отримала два удари сокирою в область грудної клітини та надпліччя.

Related

Події у світі 1177311365155139069

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item