"Плотницкий, собирай чемоданы! Я молчать больше не буду!": Екс-спікер "ЛНР" Карякін отримав "громадянство" "ДНР" і охорону від Захарченка, - ЗМІ

Олексій Карякін нібито приїхав в "ДНР" та прийняв пропозицію ватажка Захарченка про постійне місце проживання.
Олексій Карякін. Фото: 112 Україна.

У терористів "ЛНР" колишній "глава народної ради" знаходиться в розшуку. Карякін в "республіці" не виникає з березня 2016 року і намагається уникнути політичного переслідування з боку екс-колег з "ЛНР", зокрема їх ватажка Ігоря Плотницького. Про це стверджують джерела групи "Інформаційний опір".
Олексій Карякін нібито приїхав в "ДНР" та прийняв пропозицію ватажка Захарченка про постійне місце проживання. За це терорист пообіцяв Карякіну посилену охорону.
"Карякін переїхав до Донецька, Захарченко обіцяє йому охорону, щоб "екс-глава народної ради" "ЛНР" був надійно захищений від гінців Плотницького", - повідомляють в "Інформаційному опорі".
Про те, що це може бути правдою, говорять і останні записи зі сторінки Карякіна "ВКонтакте", де посібник сепаратистів постить фотографії з похорону Мотороли і запевняє, що людей насправді було набагато більше, ніж могло вміститися в кадр.

Як раніше повідомлялося, після втечі з "республіки" Карякін в коментарях заявляв, що в "ЛНР" мало хто виживе з колишніх соратників ватажка Плотницького, так як він прибирає всіх своїх конкурентів.

Related

Події в Україні 401605884067004706

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item