Весь світ святкує: знайшли ліки від смертельної хвороби

Весь світ святкує: знайшли ліки від смертельної хвороби


Весь світ святкує: знайшли ліки від смертельної хвороби

ЗМІ повідомили про гучний прорив в медицині, передає Корупція Інфо.

Як повідомляє портал «Лента.ру» з посиланням на «The Sunday Times», СНІД майже переможений: вчені знайшли новітні ліки. Вперше від ВІЛ вилікували дорослу людини.
ЗМІ повідомляють про прорив в медицині, завдяки якій повалена смертельна хвороба. Британські медики з університетів Оксфорда і Кембриджа, а також Університетського та Королівського коледжів Лондона вилікували від ВІЛ-інфекції 44-річного британця.

Вчені представили докази, що новітня методика виліковує ВІЛ. Вона спрямована на відстеження і знищення вірусу відразу у всьому організмі. Раніше медики намагалися боротися з вірусом саме в місцях, де він найбільш активний, при цьому не зачіпаючи інші заражені T-лімфоцити. Це допомагало контролювати поширення вірусу в організмі, але не знищувати його. Проведене лікування допомогло майже повністю знищити ВІЛ-інфекцію в організмі. Підтвердженням цього стали негативні результати пацієнта.

Чоловік став першим з п’ятдесяти, хто успішно пройшов лікування за новою методикою. В даний час новий підхід знаходиться в процесі випробувань і не призначений для широкого використання, пише портал.


Згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, загальна кількість інфікованих ВІЛ у всьому світі до 2014 року склала 37 мільйонів чоловік, з яких 34 мільйони померли від причин, пов’язаних із захворюванням. До цього моменту число загиблих від цієї інфекції становило 1,5 мільйона осіб на рік, і 2,2 мільйона осіб ставали носіями вірусу.

Related

Технології 3635021855149558426

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item