В Москві закидали фаєрами представництво посла США



Поліцейські в Москві затримали трьох молодиків, які закидали резиденцію посла США фаєрами і розкидали листівки з вимогою виведення американських баз з території Європи.
Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах.
"За несанкціоновану акцію в центрі Москви співробітниками поліції затримано трьох молодих людей", - сказало джерело. Він зазначив, що біля резиденції посла США у Спасо-Хаусі вони провели несанкціоновану акцію, розкидали листівки і закидали резиденцію запаленими фаєрами.
Один з учасників акції прикріпив себе кайданками до огорожі. Прибулий наряд поліції затримав трьох молодиків. За словами джерела, на даний час їх утримують у поліцейському автобусі.
"Вирішується питання про їх доставку до відділу поліції "Арбат", - сказало джерело.
Також джерело повідомило, що стосовно затриманих можуть бути порушені справи за статтями Кодексу про адміністративні правопорушення 20.2 (організація і проведення несанкціонованої акції, мітингу або пікету "), а також 19.3 (опір співробітникам поліції).
Раніше повідомлялось, що сторожовий корабель Чорноморського флоту Росії "Сметливый" 25 жовтня в акваторії Чорного моря виконав зенітну ракетну стрільбу по імітованій повітряній цілі.

Related

Події у світі 6900705287075688422

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item