Потрібен був час, щоб набрати потужності. Полторак пояснив користь Мінських угод

За словами Полторака, лише Росія не виконує Мінські угоди
Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що підписання Мінських угод було необхідно, щоб питання встановлення миру в Донбасі перейшло з військової у політичну площину.
За словами міністра, підписання угод дозволило Україні зміцнити потужності армії, які в той момент були значно нижчими за російські, передає 24.
"Мінськ був потрібен Україні, щоб набрати потужності. Тоді російські війська стояли на всіх напрямках. Нам потрібен був час. Я сказав, що нам потрібно вирішити проблему з РФ, і не тільки військовим шляхом, силовим. Потрібні політичні переговори", - заявив Полторак.
Заявивши, що не бачить альтернативи даними угодами, міністр вважає за необхідне вести переговори не з бойовиками, а з Францією та Німеччиною, які їх підписали.
Полторак також вважає, що потрібно обговорювати Мінські угоди з РФ, так як вона не виконує взяті на себе зобов'язання в Мінську.

Раніше міністр закордонних справ Франції заявив, що Україна, Франція та Німеччина працюють над відновленням переговорів "нормандської четвірки".

Related

Політика 6477026356023818441

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item