Візовий режим із РФ: депутат нагадав про облогу Єрусалиму



Візовий режим із Росією забезпечить економічну стабільність і безпеку України.
Про це в кулуарах журналістам сказав народний депутат від "Народного фронту" Георгій Логвинський.
"Російський "брат" намагається підірвати нас ізсередини. Він не зацікавлений, щоб ми були сильною європейською державою. Тому подібні речі (візовий режим. - Gazeta.ua) є відповіддю. Вони сприятимуть позитивній економіці всередині держави", - сказав він.
Депутат навів історичні паралелі.
"Єрусалим не можна було взяти. Тільки через війну між двома групами вони відчинили римлянам ворота храму. І так відбулася облога Єрусалима. І ми повинні тримати закритими ворота, а не розкривати їх для всіх", - пояснив він.
Росію потрібно змусити поважати українські принципи, вважає Логвинський.
"Не можу похвалитися, що з РФ досягли серйозних дипломатичних зрушень. Щодня в Криму арештовують людей, тривають обшуки, жорстке поводження. Це поведінка партнера у договорі про дружбу? Наших консулів не пускають, тут поводяться нахабно. Що хочуть, те і роблять. Проходять "вибори", вони на нашій території публічно показують, що Крим - це Росія. Що можна проголосувати в центрі Києва, Одеси", - заявив депутат.
Сьогодні депутати розглянуть проект постанови про звернення до Кабміну щодо припинення дії угоди між урядом України та Росії про безвізові поїздки громадян.

Related

Політика 3377572846201911873

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item