Корупцію в Україні очолюють керівники держави - нардеп



Електронні декларації показали, що перші особи України займаються корупційною діяльністю.
Про це сказав голова парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв у коментарі "112 Україна".
"Усе тільки починається. Гринів і всі інші - "на вихід". Питання лише, через антикорупційне бюро чи ні. Але вони не мають права представляти людей. Зараз весь світ вражений. У багатьох міжнародних виданнях готують матеріали про те, як живуть українські посадовці. Світ теж має скинути рожеві окуляри. Ми не раз говорили на міжнародних перемовинах: корупцію в Україні очолюють керівники держави. Тепер це можуть побачити всі", - заявив депутат.
"Біда в тому, що люди, які на міжнародних перемовинах представляють Україну, насправді працюють для власного збагачення. У результаті вони продають і нас, і Захід Путіну. Тому що корупція - це найкращий путінський агент в Україні", - зауважив Соболєв.
Він наголосив на необхідності ухвалити закон, який забороняє балотуватися на виборах людям, що не можуть пояснити походження свого майна.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру декларацій, 7 народних депутатів не оприлюднили свої статки. Перший етап подання е-декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які обіймають відповідальне та особливо відповідальне становище, завершився 30 жовтня о 24:00.

Related

Політика 3718511604564824085

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item