Подружжя жорстоко вбило майстра манікюру



В Одесі затримали подружжя, яке жорстоко вбило та пограбувало 38-річну майстриню манікюру.
Про це інформує відділ комунікації обласної поліції.
"Зловмисники заздалегідь спланували напад. Вони бували вдома у загиблої і знали, де зберігаються гроші та цінні речі. 41-річний чоловік терпляче дочекався, доки дружині зроблять манікюр, потім холоднокровно вбив майстра. Упевнившись у смерті господині, злочинці зняли з неї золотий ланцюжок і сережки. Потім пройшли по житлу в пошуках здобичі: забрали побутову техніку, коштовності та гроші. Награбоване добро здали в ломбард, накупили продуктів, взяли напрокат машину і поїхали до родичів у Біляївку. Там їх знайшли оперативники", - розповіли у поліції.



Потерпіла Оксана давно була знайома з Людмилою, неодноразово робила їй манікюр і педикюр, тому сміливо запрошувала клієнтку додому, пише kp.ua.
"38-річна Людмила відволікла Оксану. Чоловік металевим прутом вдарив її по голові. Після першого удару Оксана почала кричати, переполохавши сусідів. Але вбивця не зупинявся, загалом завдав 12 ударів, а потім придушив мотузком. Сусіди, які чули крики, викликали поліцію. Та чоловік швидко перевдягнувся в чистий одяг, і переконав інспекторів, що він власник квартири. Сказав, що посварився з дружиною. Поліцейські все ж забрали чоловіка у відділення, допитали й одразу відпустили. Правда відкрилася через добу, коли в поліцію звернулися рідні, стурбовані тим, що Оксана не виходить на зв'язок. Правоохоронці повернулися до квартири і знайшли понівечене тіло манікюрниці", - пише видання.
За розбій та умисне вбивство подружжю загрожує до 15 років позбавлення волі або пожиттєве ув'язнення.
Нагадаємо, Олександра Романька закололи на очах у 3-річної доньки.

Related

Гаряча новина 4518798036284261421

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item