ФСБ проводить масові обшуки у Криму, є затримані


Російські спецслужби проводять масові обшуки у будинках кримських татар у анексованому Криму.
Про це повідомляє Ескандер Барієв у Facebook.
"Залякування і репресії тривають. У Криму проводять масові обшуки. На даний момент, за нашими даними, обшуки проводять в 5 будинках в Сімферополі", - пише Ескандер Барієв.
Активісти повідомляють про затриманих.
"Сьогодні співробітники ФСБ нагрянули в село Строганівка і масив Кам'янка передмістя Сімферополя. Шукають чергових "терористів". До слова, ті, у яких проходять обшуки недавно повернулися з Хаджу. Для залякування і психологічного тиску підтягнули десятки співробітників ОМОН з автоматами і автозаки. Сусідів і родичів навіть близько не підпускають до будинків обшукуваних, у них свої поняті. У Строгонівці матері одного з обшукуваних стало погано, після того як ОМОНівці її штовхали і не пустили в будинок. Вона втратила свідомість перед будинком. Приїхала бригаду "швидкої" до неї довго не підпускали. Після обшуку деяких вже відвезли в управління ФСБ", - повідомляє кримськотатарський активіст Шевкет Наматулаєв.
Адвокат Єдем Смедляєв повідомляє, що його не пускають на обшук до клієнта.
"На обшук Джемадінова Еміля Енверовича, не пускають адвоката", - заявив Єдем Смедляєв.
Нагадаємо, що проти члена феодосійського регіонального меджлісу Сулеймана Кадирова в Криму відкрили кримінальну справу за сепаратизм.

Related

Гаряча новина 5213798464123217094

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item