У Росії обстріляли північнокорейське судно, один рибалка помер

Дев'ять осіб з рибопромислового судна були поранені
У Примор'ї було затримано рибопромислове судно КНДР, дев'ять членів команди якого були поранені при спробі нападу на російських прикордонників, передає прес-служба ФСБ Росії.
У відомстві уточнили, що один з поранених членів команди судна КНДР пізніше помер.
Відзначається, що судно було затримано у винятковій економічній зоні Росії в Примор'ї.
Один російський прикордонник був поранений при спробі огляду судна, на борту якого були виявлені незаконно добуті водні біоресурси.
"Для припинення спроби насильного заволодіння зброєю і захисту співробітників ФСБ Росії від загрозливого їхньому життю нападу з боку північнокорейської команди співробітниками ФСБ Росії послідовно була проведена попереджувальна стрільба і стрільба на ураження зі стрілецької зброї", - розповіли в ФСБ.
Відзначається, що пораненим надана допомога, команда судна-порушника евакуйована на прикордонні кораблі.
У прес-службі підкреслили, що екіпаж прикордонних кораблів вживає заходів для доставки поранених і буксирування судна-порушника до російських портів.
Повідомляється, що ФСБ Росії по Приморському краю повідомило генеральне консульство КНДР у Владивостоку за фактом застосування зброї та вжитим заходам.
Нагадаємо, раніше Японія заявляла, що в ніч на четвер, 9 червня, фрегат ВМФ Китаю проплив на відстані 38 км від території островів Сенкаку в Східно-Китайському морі.
Практично одночасно з китайським кораблем близько до островів підійшли три кораблі ВМФ Росії.

Related

Події у світі 3084054060630808428

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item