Microsoft представила масштабне оновлення Windows 10

Представлено нове оновлення Windows 10

Основний упор в новій версії ОС буде зроблений на можливість створення і перегляду 3D-контента.

Корпорація Microsoft на власному заході в Нью-Йорку представила масштабне оновлення Windows 10 Creators Update, повідомляє Windows Central в середу, 26 жовтня.

Компанія не стала розповідати подробиці поновлення і лише зупинилася на головній можливості системи. Основний упор в новій версії ОС буде зроблений на можливість створення і перегляду 3D-контента.
Разом з цим було представлено оновлення додатка Paint, в якому з'явилася можливість створювати об'єкти і обробляти знімки в трьох вимірах. Інші додатки системи також обзаведуться новими функціями, пов'язаними з 3D і віртуальною реальністю, в тому числі браузер Microsoft Edge.
"Якщо ми дамо світу можливість познайомитися з 3D, то настане нова епоха в подачі інформації, нова епоха інновацій (...). Створення 3D-контента має бути таким же простим, як зйомка фотографій", - заявила зі сцени генеральний менеджер Microsoft Меган Сондерс.
Оновлення вийде не тільки для ПК і ноутбуків, але і для смартфонів. Воно стане доступним для скачування вже на початку 2017 року.
Раніше повідомлялося, що останнє оновлення Windows 10 Anniversary Update, випущене в серпні, вивело з ладу мільйони веб-камер користувачів.

Related

Технології 7735838936756706472

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item