Ось побачите: Зюганов заявив, що у 2017 році в РФ пройдуть дострокові президентські вибори

Зюганов не пояснив, на чому ґрунтується його думку
Лідер КПРФ Геннадій Зюганов заявив, що президентські вибори в Росії можуть відбутися раніше запланованого терміну.
Про це з посиланням на Інтерфакс передає телеканал Дождь.
"Ми повинні з відношення до нас і на тлі виборів американських (зробити) дуже принциповий вибір. У нас попереду вибори президента. Всі репетують, в 2018 році будуть. Побачите, вони будуть в 2017 році", - заявив головний комуніст РФ.
У той же час, на чому ґрунтується його думку, Зюганов не пояснив.
При цьому наголошується, що раніше голова Кремля Володимир Путін заявив, що контури наступної президентської кампанії поки "не визначені".
Крім того, у вересні Міністерство фінансів Росії запропонувало витратити на організацію і проведення виборів президента 14,8 мільярда рублів з бюджету на 2017 рік, після чого з'явилися припущення, що голосування, заплановане на весну 2018 року, буде перенесено.
У свою чергу голова російського Центрвиборчкому Елла Памфілова запевнила, що заплановане в проекті бюджету виділення ЦВК 15 мільярдів рублів в наступному році йде в рамках звичайного бюджетного процесу і не означає перенесення президентських виборів.
"Нічого подібного, це нормальний бюджетний процес... Мені нічого не відомо про якісь дострокові вибори", - сказала вона.

Related

Події у світі 1477010616946784794

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item