Солдата ув'язнили на 6 років за викрадення військової техніки



У Дніпропетровській області до 6 років ув'язнення засудили солдата, який викрав військову техніку, призначену для АТО.
Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.
"До покарання у вигляді 6 років позбавлення волі засуджений солдат військової частини у Дніпропетровській області. Військовослужбовця за контрактом визнали винним у викраденні військової техніки в умовах особливого періоду і дезертирстві", - йдеться в повідомленні.
Досудове розслідування встановило, що у травні 2015 року солдат, вступивши у злочинну змову з цивільною особою, викрав військову техніку, яку повертали до постійного місця дислокації в Донецьку область. Як водій вантажівки, на борту якої було три автомобілі, військовий вивіз її за межі частини і залишив на узбіччі дороги.
"В той час як у зоні АТО вкрай необхідна кожна одиниця техніки, цей солдат з метою збагачення у такий спосіб передав цивільній особі мобілізовану вантажівку з трьома автомобілями для подальшої реалізації, за що отримав грошові кошти в сумі 30 тисяч гривень", - додається в повідомленні.
Солдат змінював місце проживання до моменту затримання правоохоронцями в лютому 2016-го.
ГПУ планує притягнути до кримінальної відповідальності осіб з добровольчого українського корпусу військово-політичного руху "Правий сектор" за десятком особливо тяжких статей.

Related

Гаряча новина 3874310987522715930

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item